FCK-profil: Folk har ild i øjnene for at vende formdyk

Rasmus Falk spillede søndag på sin gamle hjemmebane i Odense, da FCK tabte 0-1 til OB.

FCK-profil: Folk har ild i øjnene for at vende formdyk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmus Falk ser positive tendenser på FCK's træningsbane, selv om holdet for tiden er udfordret i kampene.

Spillerne på FC Københavns danske mesterhold lader sig ikke påvirke af, at holdet har fået en uvant sløj sæsonstart og allerede er mellem seks og otte point efter Superligaens fronttrio med FC Nordsjælland, FC Midtjylland og Brøndby.

På københavnernes træningsbane er stemningen god, og spillerne er indstillet på at arbejde hårdt for at vende formdykket, siger midtbanespilleren Rasmus Falk forud for Europa League-opgøret mod FC Zlín fra Tjekkiet.

- Jeg fornemmer, at folk på træningsbanen gør alt for at gøre det bedre. Der er ikke nogen, som hænger med hovedet eller er frustreret, folk har ild i øjnene for at få vendt det her.

- Det er hårdt arbejde, som skal få os tilbage på sporet. Vi må se vores udfordringer i øjnene og ikke være bange for dem. Vi ligger ikke der, hvor vi gerne vil, men det skal vi lave om på, siger Rasmus Falk.

FCK ligger nummer seks i Superligaen og har efter 12 spillerunder allerede tabt fire superligakampe, dobbelt så mange som i hele sidste sæson.

I Europa forsømte FCK på trods af en status som seedet i den afgørende runde om at kvalificere sig til Champions League.

Spørgsmål: Har I været uheldige forstået på den måde, at marginalerne er gået imod jer?

- Nej, det vil være dumt at sige det. Vi står på mål for vores præstationer, og så kan man altid snakke om marginaler, men det skal vi være for gode til.

- Vi ved godt selv, hvor vi kunne have været bedre, og så må vi se fortrøstningsfuldt på, at vi kan blive det. Det er jeg sikker på, at vi kan, siger Rasmus Falk.

I Europa League har FCK to point efter to kampe - begge er endt 0-0. Gruppens øvrige resultater stiller FCK i en nogenlunde gunstig situation, vurderer Rasmus Falk inden torsdagens kamp i Tjekkiet mod FC Zlín.

- Vi går selvfølgelig efter at vinde i Tjekkiet, men det er nok ikke verdens undergang, hvis vi spiller uafgjort. Bagefter har vi hjemmekampe mod Zlín og Sheriff, og så kan vi spille os videre ved at vinde dem.

- Vi går efter at blive nummer et eller to, og det er ikke så vigtigt, om vi bliver det ene eller andet, vi skal bare gå videre, og så skal vi spille os op i Superligaen samtidig, siger Rasmus Falk.

Lokomotiv Moskva topper gruppen med fire point, mens FCK og Sheriff Tiraspol deler andenpladsen med to point. FC Zlín har ét point.

FCK-profil: Folk har ild i øjnene for at vende formdyk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce