Behandling: Bowen Klinik åbnet i Odense C

Magdalena Skouv har åbnet Bowen Klinik i Kongensgade 71. Foto: Hasse Frimodt

Behandling: Bowen Klinik åbnet i Odense C

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magdalena Skouv tilbyder blid muskel- og bindevævsterapi

I 2015 blev Magdalena Skouv uddannet som Bowen-Bowtech terapeut. Siden 2015 har hun behandlet klienter i Munkebo, og nu udvider hun med en ekstra klinik i Odense. Klinikken hedder Bowen Klinik og er beliggende i Kongensgade 71.- Bowen Terapi er en behandlingsform, som jeg kan behandle over 100 forskellige sygdomme med. Det gælder både kroniske og akutte sygdomme. Den er beregnet til alle lige fra den lille baby med kolik til ældre mennesker med kroniske sundhedsproblemer, siger Magdalena Skouv.

Bowen Klinik
Bowen KlinikKongensgade 71

Indehaver: Magdalena Skouv

Hjemmeside: www.bowenklinik.dk

Blid behandling

Behandlingen er en muskel- og bindevævsterapi, som bliver udført blidt og går ind og aktiverer klientens krop til at genoprette sig selv. Magdalena, der er uddannet social- og sundhedsassistent og lige nu er i gang med at uddanne sig til sygeplejerske, udtaler at hun har gode resultater med behandling af folk med f.eks. migræne, smerter i hofte-, knæ og skuldre. Ligeledes har hun gode resultater med behandling af folk, der lider af mave- og tarm problemer, eller personer, der har spændinger på grund af stress.

100 % sikker terapi

- En typisk Bowen behandling varer fra 15 til 60 minutter afhængig af problematikken, der behandles for. Terapien er 100 pct sikker, derfor kan alle have glæde af den uanset alder. Ofte forsvinder smerterne tilmed med det samme. Mange symptomer forsvinder en til tre dage efter behandling. Alvorligere, kroniske tilstande kan kræve flere behandlinger, siger Magdalena Skouv.

Behandling: Bowen Klinik åbnet i Odense C

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce