Fristen for at lade sig opstille til kommunalvalget er overskredet. Det lader imidlertid ikke til at bekymre den tidligere diskoteksejer Mike Juhl Jensen.

Middelfart: Der har været stilhed om Mike Juhl Jensen, siden at diskotek Bubbas i Middelfart 25. august blev erklæret konkurs, men onsdag aften vakte han atter opsigt, da han i en video publiceret på sin Facebook-side proklamerede, at han går efter at komme i byrådet.

Men det lader sig formelt set ikke gøre, idet fristen for at lade sig opstille var 3. oktober. Det er Indenrigsministeriet, der fastsætter reglerne, og de kan ikke gradbøjes. Middelfart Kommune oplyser til Fyens.dk, at Mike Juhl Jensen ikke har henvendt sig med sit kandidatur og dermed ikke optræder blandt de opstillede kandidater.

Mike Juhl Jensen siger, at han er glad for de reaktioner, der er kommet på videoen. På nuværende tidspunkt vil han dog ikke forholde sig til, at det formelt set er for sent at blive opstillet.

- Jeg er fuldstændigt bevidst omkring det hele. Hvordan det hele hænger sammen, kommer der meget mere information om på min Facebook-side i løbet af dagene, siger han til Fyens.dk.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
1
Derfor er diskotek lukket: Bubbas er gået konkurs

Derfor er diskotek lukket: Bubbas er gået konkurs

5
Gadefest i aften: Bubbas lukker med fakkeloptog

Gadefest i aften: Bubbas lukker med fakkeloptog

8
Dårlige sager har kostet: Indehaver lukker Bubbas

Dårlige sager har kostet: Indehaver lukker Bubbas