Af: Benedikte Wegge-Larsen, Kløvermarken 6, 5580 Nørre Aaby

Lokaldebat: Vi er mange, der bruger Østergades forsamlingshus i tre timer i dagtimerne. Parkering lige ved huset er ikke muligt, der er få pladser, og de fleste er blevet markeret med forbeholdt beboere.

Overfor forsamlingshuset ved Kvickly må der ikke parkeres tre timer, så vi er henvist til p-huset. På Østergade viser tavlen 93, 121...pladser ledige, men mon ikke det tekniske udstyr skal justeres? Inde i p-huset kører man forbi ledige pladser, men de er alle markeret med reserveret rådhusets personale, sparekassens kunder og personale eller privat parkering.

Når man kommer helt op på taget, kan der være enkelte pladser, også her er flere reserverede pladser end i starten. Så de få ledige pladser slås vi kreative brugere af forsamlingshuset om. Ikke alle er lige let til bens, der er langt ned af trappen fra taget og hen til forsamlingshuset. Går man til maling, er der meget at slæbe på.

Min bøn er: Juster det tekniske system, så det reelle antal ledige pladser vises, forbehold nogle pladser lige ved forsamlingshuset til formiddagsbrugere, forlæng p-tid ved Kvickly.

Har man observeret, hvad p-husets opgang også bliver brugt til? Opsæt video i hele huset.