De nye veje og stier i Otterup Byskov markeres under et arrangement ved p-pladsen over for Skovvænget, torsdag 12. oktober.

Otterup: Naturstyrelsen Fyn har siden i fjor arbejdet med at etablere og forbedre veje og stier i Otterup Byskov og Mose. Der sker for at forbedre færdslen for skovens gæster og muligheder for mere friluftsliv til byens beboere. 

Der er tale om i alt 950 meter ny skovvej i Byskoven. Hertil har en strækning på 1200 meter af Nordfyns Kommunes Grønne Sti gennem Otterup Mose fået en ny og tør belægning og er ad den vej  med til at skabe et sammenhængende stisystem rundt om byen.

Nordfyns Kommune og Naturstyrelsen Fyn markerer de nye veje og stier ved et arrangement torsdag den 12. oktober klokken 15. Mødestedet er p-pladsen overfor Skovvænget. Der vil være taler af udvalgsformand Franz Rohde (K) og skovrider Jakob Harrekilde Jensen, Naturstyrelsen Fyn.

Efter talerne bliver der serveret en to kilometer lang gåtur for de fremmødte. Her får de mere at vide om etablering af veje og stier samt driften af Otterup Byskov og Mose. Det første er sket i et samarbejde mellem Naturstyrelsen og Nordfyns Kommune. Efter gåturen er Naturstyrelsen vært ved en mindre forfriskning. /EXP