Biblioteket på KulturØen inviterer til masser af aktiviteter i skolernes efterårsferie. Blandt andet Readathon - non-stop læsning for unge og forestillingen "Grev Gris" for de mindste.

Middelfart: Regn og rusk i efterårsferien i Danmark indbyder til indendørs aktiviteter. Derfor byder biblioteket på KulturØen da også på underholdning for både de mindste og de større børn.

Readathon er navnet på et læsemaraton, som biblioteket i Middelfart afvikler i efterårsferien. Her kan unge læse non-stop i 24 timer 17. og 18. oktober - fra tirsdag klokken 12 til onsdag klokken 12. Opfordringen gælder unge mellem 13 og 17 år. Biblioteket sørger for underholdning undervejs, gode bøger og hygge i det hele taget. Det koster 60 kroner at deltage. 

Ugen igennem kan børn og voksne i øvrigt hygge sig med kreative sysler i bemandede værksteder på børnebiblioteket. Værkstedet er åbent i perioden 16.-20. oktober fra klokken 10-12.

Temaet i de bemandede værksteder er "Grever, gys og græskar". Man kan fremstille lygter, skeletter, spøgelser og tryllestave. Programmet for de enkelte dage vil være at finde på bibliotekets hjemmeside.  

I slutningen af efterårsferien kan de 5-9 årige se forestillingen "Grev Gris". Forestillingen spiller lørdag den 21. oktober kl. 9.30 og koster 30 kr. /EXP