Siden åbningen i 2010 har Nordfyns Bank i Middelfart oplevet vækst og tilgang af både privat- og erhvervskunder. Derfor udvides og moderniseres lokalerne i Østergade, så der bliver bedre plads til kunder og rådgivere.

Middelfart: Den positive respons og store tilgang af kunder har givet vokseværk i medarbejdergruppen i Nordfyns Bank. For at få plads til de mange aktiviteter har Nordfyns Bank overtaget hele ejendommen Østergade 40.

- Siden åbningen i 2010 er det gået støt fremad, og det har været en god rejse indtil nu, men det er også en rejse, der fortsætter. Derfor bliver vi uden tvivl endnu flere på holdet, fordi der venter endnu mere vækst i hele området. Det var grunden til, at vi 1. april købte ejendommen, som i forvejen har en fantastisk placering, siger filialdirektør Leif Andersson.

- Vi er i gang med at bygge 2. salen om til kontorer og mødelokaler, og på sigt er det planen, at vores erhvervsafdeling bliver samlet deroppe, mens privatrådgiverne sidder i stueetagen. Vi startede med seks medarbejdere i 2010, mens vi i dag er 11 - hvor de fire er erhvervsfolk.

  • fyens.dk