Budget. Skolestrukturen i budgetforliget


Budget. Skolestrukturen i budgetforliget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Der er næsten noget bibelsk - Lignelsen om den fortabte søn - i at SF, Venstre og C er kommet tilbage, og nu også står bag budgetforliget. Nuvel, spøg til side. Det er godt, de er med. Vi har brug for et samlet byråd. "Rullepartierne" - Venstre, SF og C - har fået en bemærkning indføjet i budgetforliget. De er uenige i sammenlægningerne af Tommerup Skoles og Tallerupskolens overbygninger.  Rullepartierne ønsker at rulle beslutningen tilbage til den oprindelige situation. Men det fremgår ikke af budgetforliget.

Ønsket om tilbagerulning og hvilken vægt, punktet skal have i valgkampen, må rullepartierne selv forsvare overfor vælgerne i hele kommunen, såvel som borgerne i Tommerup og Tommerup St. Det giver sikkert noget usikkerhed blandt forældrene og eleverne fra 6. - 9. klasse der. Men resten af skolestrukturen, som den er besluttet, er alle partierne enige om, herunder den tilhørende børnepakke.

Socialdemokratiet ønsker den bedste folkeskole. Folkeskolen i Danmark er særlig og god. Den skal vi værne om. Den skal have kvalitet, så forældrene næsten altid vælger folkeskolen til deres børn. Det kræver vedvarende udvikling i tæt samarbejde mellem elever, lærere, skolens øvrige personale og forældre.

Fra budgetteksten: Folkeskolen skal have tid og stabilitet til ny struktur og udviklingsplaner. Som en del af aftalen om budget 2018-21 er det aftalt, at den nu besluttede struktur for folkeskolen fastholdes i valgperioden 2018-21.

Budget. Skolestrukturen i budgetforliget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce