Klintebjerg: Lørdag blev der holdt havnefest i Klintebjerg, hvor der blandt andet skulle findes en vinder i 'planke'. En pæl blev lagt på tværs af havneindløbet, og så gjaldt det ellers om at få hinanden slået i vandet.

Marius Nielsen fra Gjerskov vandt ungdomskonkurrencen, mens Michael Loehr vandt blandt de voksne. I alt deltog 112 mennesker i festen, og det er ifølge Kim Rasmussen fra festudvalget rigtig godt.

- Det er super, det er fedt. Vi holdt noget lignende i foråret, hvor vi var 80 til grusgravsfest, men så snart det er på havnen, kommer der lidt flere mennesker fra byen, siger han.

Festen fortsatte lørdag med grillet gris og levende musik fra guitarduoen Mørk & Heltborg.

- Da de havde spillet, kom den ene ned og spillede på skeer, mens den anden spillede på guitar, og så var der fællessang. Det gik slag i slag, og festen slukkede først klokken 5 om morgenen, fortæller Kim Rasmussen, mens han er i gang med oprydningen.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.