Sanne Andersen og Fodens Trivsel er rykket i nye lokaler i Østergade 27.

Middelfart: Fodplejer Sanne Andersen har forladt Østergade 43 og er flyttet i nye lokaler mindre end 100 meter derfra i Østergade 27, der senest har huset butikken Rumlepotten.

- Det var en pludselig mulighed for mere plads, der opstod, så det er sket lidt i huj og hast, fortæller Sanne Andersen, der er eksamineret fodplejer og har drevet Fodens Trivsel i Østergade 43 i seks år.

På den nye adresse har Sanne Andersen 80 kvadratmeter at boltre sig på. Foruden selve behandlerrummet giver det plads til et rigtigt butikslokale med sko, støvler, smykker og tasker samt grafisk maskineri, idet hun nu også tilbyder tryk på t-shirts og plakater. Det betyder samtidig, at Fodens Trivsel ændrer navn til Sannes.

- På sigt er det mit håb at få en eller to andre behandlere ind også, så der for alvor bliver liv i lokalet, fortæller Sanne Andersen.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.