De foto, som faldt bedst i dommernes smag, blev præmieret i den fotokonkurrence, som koblede sig på Naturens Dag søndag.

Nordvestfyn: Først var de indsendte foto, som indgik i fotokonkurrencen, der indgik i Naturens Dag, udstillet i visse af Middelfarts butikker.

Søndag formiddag var alvorens time så kommet. Vinderne skulle afsløres, og det blev de i Tusindårslegeparken i Nørre Aaby. For at deltage skulle man fotomæssigt lade sig inspirere af naturen i Middelfart Kommune.

Den, som dommerne syntes, løste opgaven bedst, var Dafne Nielsen Lykkegaard. Hendes tre indsendte billeder, og ikke mindst billedet af Fænøsund, udløste førstepræmien. Et gavekort til Middelfart Handel på 750 kroner samt en tur i RIB båd fra Dykkerklubben Lillebælt.

Nummer to blev Jan Christensen med et foto fra Røjle Klint. Han modtog gavekort ligeledes til Middelfart Handel på 500 kroner plus en tur med en inrigger fra Føns Søsportsklub.

Tredjepladsen gik til Christoffer Alexandersen Pedersen for et foto, han havde taget fra en sti ved Båring. Præmien var et gavekort på 250 kroner til Middelfart Handel plus et ophold i Kridthuset fra Skt. Georgsgildet, hvor han har mulighed for at invitere venner og familie med.

Lykke Duerlund Sørensen sluttede præmierækken. For tre foto med farverige blomster og insekter vandt hun et gavekort på 250 kroner til Røde Kors Genbrugsbutik.

  • Af: