Dethlefsen nægtet erstatning


Dethlefsen nægtet erstatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Den 31-årige tidligere Europa Cup-kæmpe Carsten Dethlefsen fik afslag, da han for halvandet år siden ansøgte om at blive erklæret sportsinvalid.

Og det af selvsamme forsikringsselskab, som ikke uden videre er villig til at erklære OB's angriber Per Pedersen for sportsinvalid.

Nu agter OB i stedet at gøre Per Pedersen så fit, at han kan spille fodbold igen efter 15 måneders total kamppause, som Stiftstidende skrev i går.

Dethlefsen tegnede i 1999 en forsikring som professionel i Viborg FF, men da ansøgningen om sportsinvaliditet blev behandlet, fik Dethlefsen og Viborg afslag.

Uvenlig lægeerklæring

- Lægen afgav erklæring, men den var ikke særlig venlig over for mig. Alle de skader, jeg havde, blev ud fra hans erklæring relateret til en dårlig ankel, som jeg fik, før forsikringen blev tegnet. Og så ville forsikringen ikke erklære mig sportsinvalid og give mig erstatning, fortæller Carsten Dethlefsen til Stiftstidende.

- Det er jo ikke rart af blive erklæret sportsinvalid. Benene bliver ikke i orden af, at man får penge, siger Dethlefsen.

Den store sønderjyde pådrog sig en ankelskade, umiddelbart før han fik sin eneste landskamp på Wembley mod England den 9. marts 1994.

I maj 1998 blev Dethlefsens kontrakt med OB ophævet, og han tiltrådte i Viborg og fik kontrakt fra sommerferien, men benene holdt ikke længe.

-Jeg har slidgigt i både knæ og ankler, og jeg kunne ikke holde til al den træning, sagde Dethlefsen, der til daglig er salgschauffør for madvarefirmaet Flensted.

I stedet for en erklæring om sportsinvaliditet lod Dethlefsen sin kontrakt med Viborg løbe ud til sommer i år.

Dårlig indstilling i OB

Herefter hidkaldte en af de gamle kammerater fra OB-tiden, Torben Sangild, Dethlefsen som støtte til den fynske Superliga-klubs DS-hold, hvor han spillede de første otte kampe i år.

-Men nu er jeg stoppet igen for fem-seks uger siden. Jeg har spillet på et andet niveau, og jeg har det svært med, når noget ikke er seriøst. De spillere, der kom ned fra Superliga-holdet, var ganske enkelt ikke udstyret med den rigtige indstilling, når de spillede på andetholdet. Det kan jeg ikke med, forklarer Carsten Dethlefsen, som i april 1992 kom til OB hentet af Roald Poulsen.

- Jeg får nok lysten igen til fodbold, men jeg kan ikke tåle ret meget træning. Spørgsmålet er, om jeg kan holde til det, siger Dethlefsen, som i forvejen slæber fem-seks tons om dagen på sit arbejde.

Dethlefsen nægtet erstatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce