Kvinde og spædbarnet er forsvundet i forbindelse med, at spædbarnet skal anbringes uden for hjemmet.

Fyns Politi efterlyser, i samarbejde med Nordfyns Kommune, en 21 årig kvinde og hendes en måned gamle spædbarn. Kvinden og spædbarnet er forsvundet i forbindelse med, at spædbarnet skal anbringes uden for hjemmet.

Kvinden, Betina Lykkegaard Andreasen, beskrives som 165 cm høj, lettere buttet af bygning, mellemblondt skulderlangt glat hår. Sidst set i mørke joggingbukser og orange/rosa bluse. Hun har adresse på Ørritslevvej i Søndersø.

Betina Lykkegaard Andreasen er sidst set på Tokkendrup i Otterup den 10. august 2017 omkring klokken 19.30. Fyns Politi har i øjeblikket ikke nærmere oplysninger om, hvor kvinden og barnet eventuelt kan være søgt hen og anmoder om hjælp fra offentligheden til at finde frem til Betina Lykkegaard Andreasen og hendes en måned gamle spædbarn.

Har man oplysninger i sagen, kan man henvende sig på tlf. 1-1-4.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
Pist væk: Kvinde og spædbarn efterlyses stadig

Pist væk: Kvinde og spædbarn efterlyses stadig