Kappendrup: Sommerfesten på torvet i Kappendrup afvikles for tredje gang lørdag den 12. august. Her samles alle interesserede, sidste år var det omkring 60 personer, til fællesspisning om aftenen.

- De to foregående gange har det været på den måde, at folk selv har medbragt deres mad, som de så har grillet på torvet. I år har vi hyret en mand til at komme og lave helstegt pattegris. Så denne gang skal folk kun medbringe drikkevarer. Til gengæld betyder det så, at vi opkræver 150 kroner pr. voksen, mens børn under 14 får gratis mad, fortæller initiativtager og medlem af byens festudvalg, Conny Lykkeberg Pedersen.

Det er lykkedes at stable arrangementet på benene ved hjælp af lokale sponsorer, lige som noget af finansieringen, ud over betalingen, kommer ind ved amerikansk lotteri i løbet af aftenen. (mønster)

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.