Strømstyrke til iværksætterne

Arkivfoto: Geir Haukursson

Strømstyrke til iværksætterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langeland: Vækst i virksomheden, personlig udvikling og et stærkere netværk er essensen af, hvad de første godt 100 kreative iværksættere i Region Syddanmark har fået ud af at deltage i Strømstyrkes udviklingsforløb. Nu holdes informationsmøde på Hotel Skandinavien 16. august om et nyt ni måneders udviklingsforløb for kreative mikrovirksomheder.

Kravet for at være med er, at ens virksomhed højst er fire år gammelt.

- Deltagerne kommer til at arbejde med deres egne virksomheder og lærer blandt andet om salg, markedsføring, produktudvikling, selvledelse og strategi, fortæller Bethina Larsen, koordinator for Strømstyrke på Sydfyn og øerne i en pressemeddelelse.

- Vi har et team af professionelle undervisere og to erfarne coaches, så alle deltagere både kan lære noget på de fælles udviklingsdage og få individuel sparring, fortæller hun.

Det unikke ved forløbet på Langeland er, at AndelsTanken giver tre valgmoduler i forløbet. De handler om lokaliseret udvikling, andelsklynger og cirkulær økonomi.

AndelsTankens bud på en moderne måde at drive andelsvirksomhed er slået an på Langeland, og ideen med modulerne er at inspirere med praktiske eksempler, som kan gøre det lettere for andre at skabe en forretning på den nye andelstanke.

Bortset fra forplejning er deltagelse gratis, hvis man lever op til betingelserne. /EXP 

 

 

Strømstyrke til iværksætterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce