Nordfynsspillenes opsætning af Evita har allerede overgået '9 to 5' i billetsalg.

Otterup: Det går særdeles godt for Nordfynsspillenes opsætning af Evita. Sidste forestilling finder sted fredag aften, men allerede nu er billetsalget større end sidste års opsætning af '9 to 5', lyder det fra en tilfreds formand Max Hansen.

- Vi er helt vildt glade. Vi har solgt 1670 billetter til de første fem forestillinger og lidt over 1000 i forsalg til de sidste fem. Sidste år solgte vi i alt 2300, så det er nu, at det begynder at blive sjovt økonomisk, og vi kan vise vores omgivelser, at det var en god ide at støtte os, siger han.

Her omkring femte forestilling bliver det rigtig skarpt. Nerverne er i ro, og småting som rekvisitter, skift af tøj og så videre er på plads. Især børnene begynder at falde til ro i deres roller. Nu topper det hele rent praktisk, og hvis man har hørt, at vi havde knas med lyden, så er det hele høvlet af nu.

Max Hansen, formand, Nordfynsspillene.

Nordfynsspillene drømmer om at kunne sælge 3500 billetter til Evita alt i alt, men et mere realistisk bud og håb lyder, at der bliver solgt 3000 alt i alt.

- Hvis vi sælger 3000, kommer vi ud med sorte tal, men hvis vi kommer op på 3500, får vi nogle større økonomiske muskler at spille med næste år, siger formanden.

Alt kører flydende

Under præmieren var der enkelte lydproblemer, men nu kører forestillingerne som smurt, og hvis man sidder og overvejer, om man skal nå at opleve forestillingen, er der meget, som taler for, mener Max Hansen.

- Det er en superspændende historie, og vi gør det rigtig godt. Her omkring femte forestilling bliver det rigtig skarpt. Nerverne er i ro, og småting som rekvisitter, skift af tøj og så videre er på plads. Især børnene begynder at falde til ro i deres roller. Nu topper det hele rent praktisk, og hvis man har hørt, at vi havde knas med lyden, så er det hele høvlet af nu, og det kører bare, siger han.

Nordfynsspillene har også undgået regn, og det betyder meget, siger Max Hansen.

Søndag var spillefri, men Nordfynsspillene spildte ikke tiden. Fire biler kørte til Hals for at se Skansespillets opsætning af 'Shrek', som Nordfynsspillene tager op næste år. Og der er mange penge at spare, hvis man køber billet allerede nu.

- Vi lægger en gratis børnebillet i programmerne til Evita og giver 50 procent rabat på billetterne til Shrek, hvis man køber dem allerede nu - et år før, fortæller Max Hansen.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Publikum om Evita: Drama, spænding og underholdning

Publikum om Evita: Drama, spænding og underholdning

Evita: Musical sælger mange billetter

Evita: Musical sælger mange billetter

1
Se billederne: "Evita" kom i gang med stort publikum

Se billederne: "Evita" kom i gang med stort publikum