- Vi er klar til receptionen lørdag, siger Ulla Nørgaard, der ellers står med et tilsodet køkkent efter en brand i en kummefryser på vandrerhjemmet i Marstal i weekenden.

Marstal: Ulla Nørgaard, indehaver af vandrerhjemmet Femmasteren i Marstal, reagerede lynhurtigt, da hun lørdag aften registrerede lyden fra en brandalarm.

- Jeg stod ude i gården, og kunne pludselig hører alarmen. Da jeg kom ind i huset, kunne jeg lugte, at der var brand, og vi opdagede hurtigt, at branden var opstået i en kun et år gammel kummefryser. Carsten (hendes mand, red.) fik slukket branden med en pulverslukker, mens jeg fik evakueret hele vandrerhjemmet, fortæller Ulla Nørgaard, er imponeret over brandvæsenets laden og gøren i sagen.

- Det er helt utroligt, så effektive og velorganiserede de brandmænd er. Dem kan vi godt være stolte af, siger hun.

- Nu venter vi på nogle særlige rengøringsfolk fra Fyn, som er eksperter i at gøre rent efter en brand, og så skal alle elektriske installationer i køkkenet gennemgås. Men vi er klar på lørdag, det er helt sikkert, siger Ulla Nørgaard.

På lørdag den 24. juni holder vandrerhjemmet reception klokken 12-17, hvor man kan se den nyrenoverede kælder og de to vildtmarksbade, som er blevet installeret i vandrerhjemmets gård.

  • Af: