Fodbold, herre Serie 2, Pulje 1, Søndersø BK-Korup IF 9-0(5-0):

Søndersø viste ingen nåde i sæsonafslutningen mod Korup. Chancen for oprykning gav motivation, selvom de blå var afhængige af pointtab til Strib, som før sidste runde sad på den anden og sidste oprykningsplads. Så selvom Søndersø vandt en knusende 9-0 sejr over Jørgen Himmelstrups Korup, så kunne de ikke nå op til Strib, som på egen bane slog Moruds andethold med 3-1. Netop Morud gjorde i næstsidste runde ondt på Søndersø, da de sendte Søndersø på tredjepladsen med en 3-2 sejr.

-Vi gjorde alt forkert i Morud, måtte Søndersø-træner Leon Hansen konstatere, mens hans trods alt kunne smile efter 9-0 sejren over Korup.

-Når vores bundniveau er så lavt er det måske meget godt, at blive i serie 2 et år mere. Jeg glemmer nogle gange, at mange af spillerne kun er 17-18 år, lød det nøgternt fra Leon Hansen, som nu overlader tøjlerne til en ægte Søndersø-mand, Per Petersen, som fra 2012-2016 havde Allesø i Serie 1 og Fynsserien.

Søndersøs rutinerede forward, Kjartan Jaussi, førte mod Korup for alvor an i løjerne, da han før pausen scorede fire af de fem mål. Nikolai Møller Hansen åbnede tidligt til 1-0. Efter pausen fortsatte Søndersø-dominansen. Oscar Jensen, Nikolai Møller Hansen, Anders Bak og et selvmål sikrede 9-0.

-Vi har fået sat en proces i gang. Fra at være meget få til træning er vi nu 28-30 til træning hver gang, fremhævede Leon Hansen, som nu vil bruge mere tid på familien.

-Jeg er jo ikke typen, der bliver væk tre-fire gange, hvis jeg først har sagt ja til at træne, som den afgående træner sluttelig sagde det.

AR