Specialbyggede maskiner med tungt læs samlede lørdag tilskuere og traktortrækkere fra nær og fjern i Særslev, hvor der blev konkurreret på tværs af både køn og alder.

Særslev: - Der har vi min konkurrent, siger Bent Skov.

Med Volvoen Slikkehunden deltager han i traktortrækket, der er en del af Særslev Sommerfest, og der er kun to deltagere i hans klasse. Hans yngre modstander, Sara Holm, får kamp til stregen, forsikrer han.

- Når vi først er på banen, bliver der ikke taget særlige hensyn, siger han, uden at Sara Holm tager notits af hans kommentar.

Han er en af traktortrækkets ældste deltagere og har kørt i Særslev alle årene, og det er ikke slutplaceringen, der er afgørende for dagen.

- Det er hende og jeg, så jeg ved, at jeg slutter på 1. eller 2. pladsen, siger han.

Med sort os og blå himmel over Særslev var deltagere og tilskuere fra hele landet samlet, og der var tæt af mennesker på begge sider af den lidt over 100 meter lange baner. Fire af de fremmødte var Bent Skovs kollegaer, der med ens, gule kasketter fulgte sporadisk med fra sidelinjen:

- Det er første gang, jeg er her. Selvom vi står og snakker, er det for at se traktortræk, vi er kommet, siger Flemming Jørgensen.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Traktortræk løfter Særslev

Traktortræk løfter Særslev