Nye, flotte sandskulpturer blev præsenteret ved Otterup By Night.

Otterup: Flotte sandskulptuer vil sommeren over - hvis ellers folk kan holde nallerne fra dem - pryde Otterup midtby. Til by night kunne næstformand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget Pia Longet (S) præsentere byens nye sandskulpturer, som er lavet af de hollandske kunstnere Wilfred Stijger og Edith van de Wetering. På to uger har de lavet tre skulpturer i byen, og på torvet pryder en smuk havfrue fanget i nogle fiskeres garn.

Ved siden af konkurrede lokale kunstnere om at lave egne sandskulpturer, og Finn Frederiksen havde kastet sig ud i at lave en blæksprutte - selvom nogen mente det også lignede spøgelset fra det sociale medie Snapchat.

- Det er i sandhed en glædens dag. Vi lever af stranden, og vi kan desværre ikke flytte byen ud til stranden, men vi kan slæbe noget af stranden ind til byen. Der sker meget i Otterup for tiden, men det kræver noget at holde liv i byen, så husk at handle lokalt og kom væk fra skærmene hjemme, selvom det regner, sagde Pia Longet.

Men regn var der ikke fredag aften. Kun sol - og måske et hårdt vindstød eller to.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.