Hårslevs byfest blev tacklet af regn og konkurrenter, men får trods alt overskud.

Hårslev: Byfesten i Hårslev får kun et mindre overskud i år på grund af heftig regn torsdag og fredag i sidste uge.

- Vi er tilfredse, hvis man ser bort fra vejret. Det ødelagde meget torsdag og fredag, mens lørdagen blev reddet af det gode vejr. Og så må vi bare erkende, at der var for mange arrangementer i den weekend med både dyrskue, Rock under Broen, Bogenseløbet og et sølvbryllup i byen. Det kostede os nogle gæster, siger Lasse Mogensen fra boldklubben og festudvalget.

Byfesten i Hårslev plejer at ligge i den første weekend i juni, men i år var den flyttet til den anden weekend, og det var en fejl, erkender Lasse Mogensen.

- Vi har lært, at vi ikke skal flytte festen igen, så vi flytter den nok tilbage til første weekend næste år, siger han.

Lørdag aften redder dog et fornuftigt regnskab hjem på grund af et massivt salg af drikkevarer i baren - faktisk en del mere end sidste år, hvor der var flere gæster.

- Vi havde håbet at sælge en masse fredag aften til motocross-artisterne, men heldigvis solgte vi godt torsdag aften i teltet, da Danmarks John spillede, siger han.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Spiller til byfest: Kandis til Nordfyn

Spiller til byfest: Kandis til Nordfyn

1
Ingen slaphoveder her: Byfest sluttede i flot stil

Ingen slaphoveder her: Byfest sluttede i flot stil