Prisuddeling

Bogense Boligforenings ejendomsfunktionærer, der tager sig af at passe bede, slå græs, rydde sne, vedligeholde boligerne udvendigt og indvendigt og ikke mindst hjælpe beboerne med stort som småt, vandt Boligkontoret Danmarks BDK-Pris 2017.

Bogense: Ejendomsfunktionærerne i Bogense Boligforening fik forleden et uventet skulderklap. De vandt nemlig Boligkontoret Danmarks BDK-Pris 2017. Prisen på 10.000 kroner fik de, fordi fællesskab, samarbejde og social ansvarlighed er vigtige nøgleord for dem. Og på trods af det store fokus på effektiv drift har de fortsat valgt at prioritere den sociale indsats og ansvarlighed over for beboerne.

For teamet fra Bogense Boligforening kom det som en stor overraskelse, at de vandt BDK-Prisen. Niels Stentebjerg, der er ejendomsfunktionær med over 20 års erfaring, siger på teamets vegne:

- Vi er meget glade for prisen og sætter stor pris på, at der er nogen, der påskønner det arbejde, vi laver i afdelingerne.

De 10.000 kr. skal bruges i fællesskab med beboerne. På hvad skal sammen med beboerne planlægges i den kommende tid.

Bestyrelsesformand Klaus Bentzen fordobler på Bogense Boligforenings vegne prisen som anerkendelse af ejendomsfunktionærernes flotte indsats. Således har teamet i alt 20.000 kroner til et arrangement fælles med beboerne:

- Vi er ovenud stolte af, at vores ejendomsfunktionærteam har vundet prisen, og synes, at de har fortjent en fordobling af præmien. Så er der lidt mere at gøre godt med for mandskabet og beboerne i fællesskab. Vi i boligforeningen har altid vidst, at de gør det rigtig godt, men det betyder meget, at vi ud af alle Boligkontoret Danmarks medlemsorganisationer i hele landet har fået denne her særlige opmærksomhed. Så ranker vi lige ryggen en ekstra gang. /EXP