Særslev Sommerfest har vokset sig stor og velbesøgt.

Særslev: Sommerfesten i Særslev er allerede godt i gang, men den topper i weekenden, når det efterhånden legendariske traktortræk atter engang finder sted.

Inden da er der dog rigeligt andet at se til for borgerne i Særslev og omegn. Programmet spænder nemlig vidt og bredt. For eksempel er der alvorlig risiko for, at fredag aften ender i lidt af en fest. Klokken 18.30 serveres der nemlig helstegt pattegris, hvorefter der er diskotek i teltet. Ligeledes bliver rodeoturen sat frem på pladsen, hvis nogle skulle have lyst til at udfordre den.

Lørdag er der ladywalk og så naturligvis traktortræk, som plejer at trække et par tusinde mennesker eller mere med hang til traktorer og kolde fadøl til Særslev. Herefter er det med at komme hjem og klæde om til aftenens store fest i teltet, hvor den står på fællesspisning fra klokken 19 og musik med bandet Cocktail.

Søndag er sommerfestens sidste dag, og her danner festpladsen ramme om U11-fodboldstævne for piger. Klokken 11 er der Særslev rundt for 25. gang, inden der klokken 12.30 er silde/pølsebord i teltet.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.