Søndersø: Nordfyns Klub og Ungdomsskole er vært, når der torsdag 15. juni afvikles åbne fynske Go-kart mesterskaber for ungdomsskoler. 

mesterskaber har kørere fra Assens, Kerteminde, Svendborg, Ung Syd og og de forsvarende mestre, Faaborg Midtfyn Ungdomsskole.

Inden mesterskabsfinalerne torsdag har de deltagende ungdomsskoler haft en køredag. De fem bedste kørere på hver ungdomsskole udgør de respektive finalehold torsdag, oplyser Jacob Nielsen, der er souschef på Nordfyns Klub og Ungdomsskole.

Mesterskaberne afvikles på Ejlbyvej 94 i Søndersø i tidsrummet fra klokken 17-19.30. (mønster)

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.