På fredag holder butikkerne længe åbent, og forskellige aktiviteter, skal trække Otterup-borgerne til gågaden.

Otterup: De sidste år har Open by Night og strandfestival været to forskellige arrangementer.

Men i år er de to slået sammen.

Årets første Open by Night i Otterup bliver derfor afviklet med et strandfestival-tema.

Selvom Strandfestivalen bliver anderledes i år, vil der være flere forskellige genkendelige elementer. Det gælder blandt andet sandskulpturen på Torvet, som kommunalpolitikeren og Otterup-borgeren Pia Longet (A) vil præsentere klokken 18.30. Men som noget nyt vil man i år ikke kun kunne opleve én sandskulptur, men hele tre. De to andre er placeret foran Meny og foran biblioteket.

Udover de store sandskulpturer, vil der i år også være fem lokale kunstnere, som lader fantasien få frit løb, når de udformer fem små sandskulpturer. De går i gang klokken 14 på parkeringspladsen ved den gamle Fakta-bygning. Man kan stemme på den bedste og deltage i konkurrencen om 1000 kroner. Vinderen bliver fundet lørdag til Torvedagen.

Musik hele aftenen

Årets første Open by Night i Otterup byder også på både spise- og shoppemuligheder, når butikkerne holder åbent frem til klokken 22.

Det hele kan opleves til musik, som på Torvet leveres af bandet Bleak og i gaderne af Long John Jam.

Fra klokken 19 vil der også være børneaktiviteter, og Otterupgymnasterne vil som sædvanligt fylde luft i airtracken til en masse hop og sjov. (chrja)

  • Af: