Otterup Geværfabrikken er udfordret på grund af manglende ildsjæle. Alligevel er der optimisme at finde hos både formand og i bestyrelsen.

Otterup: En øget aktivitet i 2017. Sådan lød forventningerne fra Kaj Andersen, som er formand for Otterup Geværfabrikken.

Geværfabrikken har netop afholdt bruger- og bestyrelsesmøde, og selvom det var blandede nyheder, der blev fremlagt, ser formanden optimistisk på det igangværende år.

- På grund af en snæver bevillingstermin, har vi måtte afstå fra at anvende kommunalt tilskud til retablering af kunstmessen. Der er desværre mangel på ildsjæle. Det samme gør sig gældende for "Historiecenter Otterup Geværfabrik". Mange snakker om det, men ingen er tilsyneladende parat til at gøre en konkret indsats.

- Men vi glæder os blandt andet over, at "oplevelsespianisten" Carl Martin R. Jensen forsøger at afvikle koncerter og anden underholdning på stedet. Foreløbig er fire arrangementer klar i efteråret, og der er allerede godt salg i billetter, lyder det fra formanden.

Han kunne også fortælle de fremmødt, at Otterup Geværfabrik er blevet inddraget i Kulturarv Fyns beskrivelse af 30 historiske steder på Fyn.

Fuldtallig bestyrelse

I forlængelse af brugermødet blev geværfabrikkens bestyrelsesmøde afholdt, og her var tale om både gen- og nyvalg.

- Jan Larsen og Brian Christensen er nyvalgte, og det har den glædelige betydning, at bestyrelsen nu er fuldtallig, siger Kaj Andersen, der kommer med en opfordring til Otterup-borgere med overskud og lyst til frivilligt arbejde.

- Konkluderende kan vi glæde os over, at der er en stigende aktivitet på stedet, men det virkelige store ryk kalder både på ildsjæle og ressourcer.

 

 

  • Af: