Otterup Museum åbnede dørene til 2017-sæsonen i bragende flot vejr.

Otterup: Det er altid godt vejr, når Otterup Museum åbner dørene til en ny sæson, men det er alligevel sjældent, at vejret er så flot som torsdag, da museet åbnede for sæsonen 2017. Faktisk var det så godt, at formanden for museet Ann-Marie Hansen var en smule nervøs for, at der ikke ville komme særligt mange gæster.

Men vandet ved Hasmark er nok for koldt endnu, og de mange gæster kunne nyde synet af folkedanserne fra Otterup, der har for vane at optræde, når museet åbner. Også lokalhistorisk museum fra Otterup deltog, og for mange af gæsterne giver det et skud nostalgi at besøge museet, mener Ann-Marie Hansen.

- Folk kommer og ser vores ting, og der har også været to gæster i dag, som er kommet med effekter til museet, fortæller hun.

Museet har åbnet sommeren over på fredage, lørdage og søndage fra klokken 15 til 17. Det koster 20 kroner for voksne og fem kroner for børn.

- Så det er en lille perle, hvor der kan blive råd til at invitere hele familien med, lyder det fra museumsformanden.

I anledningen af åbningsdagen giver museet gratis kaffe og kage, ligesom der er gratis adgang til museet.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.