Gigi lyttede til sin kræftsyge søn: Har startet Gigis Bilpleje i Odense

Gigi lyttede til sin kræftsyge søn og har startet Gigi´s Bilpleje i Odense. Foto: Hasse Frimodt

Gigi lyttede til sin kræftsyge søn: Har startet Gigis Bilpleje i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønnen Jackie så store muligheder i beliggenheden på Middelfartvej.

Gzim Maka også kaldet "Gigi" har siden 1994 arbejdet med at klargøre biler. Han kom til Danmark i 2005, og i 2014 åbner han Bilpleje forretning i Haderslev, hvor han er bosiddende med familien. I 2015 åbner Gigi også en afdeling i Aabenraa, en afdeling som hans 18-årige søn nu driver videre. I sommeren 2016 får Gigis 10-årige søn Jackie konstateret lymfekræft, og må igennem behandlinger på Odense Universitets Hospital.

Jeg bliver så rørt, hver gang jeg snakker om det her, fordi min søn var alvorligt syg, og han betyder rigtig meget for mig.
Gigi

Operation førte til virksomhed

- På en af de lange kedelige ture fra Haderslev til Odense, kørte jeg og Jackie på Middelfartvej, på vej mod en operation på OUH. Her får min søn øje på et nedlagt autoværksted, hvor der står, at det er til leje. Han beder mig vende bilen og køre tilbage, fordi han syntes, vi skal åbne en Gigis Bilpleje i de lokaler.

- Jeg ringer udlejeren op, en rar mand som straks kommer ud til os, og vi ender med at indgå en lejekontrakt. Så nu kan jeg tilbyde bilpleje hos Gigis Bilpleje på Middelfartvej 433, fortæller Gigi, mens han får tårer i øjnene. Jeg bliver så rørt, hver gang jeg snakker om det her, fordi min søn var alvorligt syg, og han betyder rigtig meget for mig. Det var også derfor, jeg sagde ja til at åbne i Odense, fordi det var min dejlige søns idé, siger Gigi.

Operationen gik godt og Jackie er erklæret rask, og går nu til kontrol på OUH hver 3. måned.

Rengøring af alle motorkøretøjer

Hos Gigis Bilpleje tilbydes der rengøring af alle slags motorkøretøjer. Det være sig alt lige fra private biler til erhvervsbiler, leasing, udlejningsbiler, lastbiler, motorcykler, taxaer, busser og både.Der er ikke den opgave, vi ikke kan klare indenfor motorkøretøjer. Vi får dem til at fremstå som helt nye, når vi har rengjort dem indvendig og udvendig, og givet dem en polering, siger Gigi.

Gigis Bilpleje har åbent mandag til lørdag fra klokken 8 til 17.

Gigi lyttede til sin kræftsyge søn: Har startet Gigis Bilpleje i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce