FODBOLD: Fynsserien Langeskov-Næsby 8-0 (4-0).

Så skete det endeligt: Langeskov fik gang i scoringerne. Efter at Langeskov gennem det meste af sæsonen havde scoret under et mål i gennemsnit per kamp, så fik hjemmeholdet endelig netmaskerne til at blafre fredag aften på Langeskov Stadion. Veteranen Thomas Abildtrup startede festen med en scoring efter bare fem minutter på den smukke majaften. Gæsterne fra Næsby ydede i starten rimelig modstand og havde et forsøg som endte på overliggeren, men herefter forsvandt gæsterne ud af kampen og der stod Langeskov med flammeskrift på resten af kampen. Efter beskedne 22 mål i sæsonens første 24 kampe, så gik hjemmeholdet målamok med hele 8 scoringer i kamp nummer 25 og som en glad træner Claus Udengaard udtrykte det: Endelig kom forløsningen. Den har vi ventet på hele foråret.

Så vil de sidste kampe vise om det var for sent eller redningen kom med sommervarmen. Det ser meget svært ud men Langeskov kæmper fortsat for den spinkle chance for overlevelse.

Dagens målscorere: Thomas Abildtrup, Casper Mortensen (2), Pirasath Raguleswaran (2), Rasmus Andreasen (2) og Drilon Cocaj. (BEN)