Outdoor Fyn på Torvet i Ringe udvider med 150 ekstra kvadratmeter. Desuden kan indehaver Mickael Simonsen byde på nye og flere varer.

Ringe: Det er efterhånden mere end et halvt år siden, at tøjbutikken Scarlet lukkede butikken på Torvet i Ringe.

Men nu kommer der igen liv i lokalet, når nabobutikken, Outdoor Fyn, rykker ind. Væggen mellem de to lokaler er stort set væltet, så indehaveren af Outdoor Fyn, Mickael Simonsen, fremover råder over 150 kvadratmeter ekstra til butikslokale - eller dobbelt så meget som i dag.

- Det er en tanke, jeg har haft nogle måneder. Der var ting, som skulle falde på plads, og det er så sket, siger Mickael Simonsen.

Med de ekstra kvadratmeter følger også en udvidelse af sortimentet, som i dag har jagt og fiskeri samt funktionelt tøj og sko/vandrestøvler til udendørslivet.

- Friluftslivet er populært, og den råde tråd her bliver, at det skal være funktionelt. Vi får en pige/dameafdeling og en herreafdeling, og vi får tre gange så mange sko, bemærker Mickael Simonsen, som også har godt nyt til spejdere og andre friluftsfolk, der gerne overnatter ude.

Fremover vil butikken også rumme soveposer, liggeunderlag, kogegrej og lignende.

- Det har vi ikke i området, og i dag skal man til Odense. Jeg vil kunne dække 80 procent af behovet hos spejdere, siger butiksejeren, der kan fejre 30 års jubilæum med forretningen til januar.

Et løft til byen

I mange år har han passet butikken alene, men nu får han en fuldtidsmedarbejder.         

- Jeg har haft Marianne (hustru, red.) til at hjælpe, når hun har haft fri. Men jeg regner bestemt ikke med, at jeg skal holde mere fri nu, selv om jeg får en ansat, siger Mickael Simonsen, som selv har rundet 50 år.

Han erkender, at der ligger en større investering bag.

- Men jeg tror på Ringe med de udfordringer, der nu engang er. Det er et løft til byen, for jeg vil gerne være med til at løfte byen og trække kunder til. Vi siger, at der skal handles lokalt, men så skal varerne også være der, mener han.

I forbindelse med udvidelsen vil butikken være lukket 29. og 30. maj. Onsdag 31. maj åbner den nye butik klokken 10 med gode tilbud og en forfriskning.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.