Trampolinspringere og tumblere kæmper lørdag om DM i Odense Idrætshal.

Gymnastik: Danmarks bedste trampolinspringere og tumblere kæmper lørdag om DM i Odense Idrætshal. Der dystes om DM i trampolin og tumbling og om forbundsmesterskabet i dobbelt mini-trampolin (DMT).

Udover danmarksmesterskaberne tæller placeringerne også med i kapløbet om de eftertragtede kvalifikationspladser til World Games til sommer.

I tumbling ligger Odense-gymnasterne Anders Wesch og Adam Scharf Matthiesen i tæt kamp om guldet, med blandt andre Rasmus Steffensen fra Silkeborg som udfordrer. Der er i alt ni tumblere fra Odense og fire fra Svendborg tilmeldt hos herrerne.

På kvindesiden er Sara Ørskov fra Outrup favorit til at snuppe danmarksmesterskabet efter Odense-gymnasten Johanne Nørby, som er ude med en skade. To Svendborg-gymnaster, Freja Sørensen og Katrine Møller, og en enkelt fra Ollerup, Elizabeth Napoli, stiller op hos kvinderne.

I trampolin ligger regerende danmarksmester Benjamin Kjær fra Haslev fortsat solidt i toppen af dansk trampolin, mens Jakob Schoppe fra Københavns Trampolinklub, Lucas Cheung, Haslev, og Mathias Jensen fra Greve alle er gode bud på stærke udfordrere til titlen. Kristoffer Klingenbjerg fra Odense er den eneste fynske repræsentant hos herrerne.

Hos kvinderne vil københavnske Vanessa Rae Smith forsøge at vinde sin første danmarksmestertitel som senior, mens Smilla Jensen og Sofie Landberg fra Københavns Trampolinklub vil give kamp til stregen, oplyser Danmarks Gymnastik Forbund i en pressemeddelelse. Emilie Gade Kaas, Pernille Juhl Mogensen og Sofie Lundorff-Hansen, alle fra Odense Gymnastik Forening, er de tre fynske kvinder ved årets DM i trampolin.

DM er arrangeret af Odense Gymnastik Forening og Danmarks Gymnastik Forbund, og der dystes hele lørdagen i Odense Idrætshal. Finalerne begynder klokken 16.00 og varer frem til klokken 19.00.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.