- Med den nye station passede vi ikke ind, der hvor den gamle butik ligger, forklarer Steffen Sørensen, direktør i Rema Butiksudvikling A/S

Langeskov: Kunderne i Langeskov er igennem 15-20 år blevet vænnet til, at når de skal handle i Rema 1000, så skal de køre ad Grønvej for at finde butikken.

Den rutine skal snart laves om, for Rema 1000 river den gamle butik ned og bygger en ny et par hundrede meter væk på en stor grund på hjørnet af Viadukten og Grønvangen - lige ved siden af Netto.

Det kan lyde som en meget dyr løsning at rive en butik ned og bygge en ny, men direktør for Rema Butiksudvikling A/S Steffen Sørensen fortæller, at det er det i realiteten ikke.

- Vores nuværende butik var nået dertil, hvor vi alligevel skulle have været i gang med at renovere. Men da vi godt kunne se, hvilken vej udviklingen gik, har vi holdt igen med renovering, så vi nu bruger de penge på en ny butik i stedet, forklarer han.

Det er Langeskovs nye station, der med ét har gjort Rema 1000´s placering uhensigtsmæssig.

- Kerteminde Kommune har satset på udvikling af stationsområdet, og vil gerne have nogle flere p-pladsen. Vi synes, at det er en rigtig beslutning, men det betyder, at vi ikke passer ind i det længere, for vi har brug for nem tilgængelighed, forklarer Steffen Sørensen.

- Derfor har vi byttet med kommune, så vi får en bedre beliggenhed, og de får deres p-pladser. Vi kunne godt være blevet liggende, men det duer jo ikke, hvis det betyder, at vi ingen kunder får.

Den nye 1200 kvadratmeter store butik, der kommer til at koste 9-10 mio. kr. bliver klar til, at kunderne kan gøre deres julehandel i det nye Rema 1000, lover Steffen Sørensen.

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.