Strid mellem to bilister kulminerede ved motorvejsafkørslen i Nyborg.

Nyborg/Svendborg: Det er en velkendt sag, at temperamentet ind i mellem kan koge over i trafikken. Men den 15. oktober sidste år gik det tilsyneladende helt galt for en 28-årig mand fra Vejle-egnen, som på motorvejen hen over Fyn ragede uklar med en anden bilist. Da sidstnævnte drejede af mod Nyborg, fulgte den 28-årige med, og i krydset ved afkørelsesrampe øst og Storebæltsvej steg de begge ud af bilen.

Her skal den 28-årige have forsøgt at overfalde sin modpart med en saks. Det lykkedes dog for den lokale bilist at undvige angrebet. Til gengæld blev hans bil ødelagt. Dels blev venstre sidespejl knust, dels blev der sparket en bule i bagklappen.

Tiltalen mod den 28-årige lyder på legemsangreb af særlig rå og farlig karakter samt hærværk, men han nægtede sig skyldig, da sagen havnede i byretten i denne uge. I stedet forklarede han, at det var ham, der var blevet overfaldet. Skaderne på bilen skyldes ene og alene, at han var blevet skubbet.

Ud over de to parter blev yderligere fire vidner afhørt i sagen. Det er dog ikke faldet dom i sagen endnu, fortæller anklager Daniel Dokkedahl.

- Forsvareren mente, at der var personlige forhold hos den 28-årige, som kan have betydning for både skyldsspørgsmålet og for spørgsmålet om, hvorvidt manden kan udvises af landet, tilføjer han.

Derfor skal nu laves en personundersøgelse, ligesom Udlændingestyrelsen skal spørges i sagen. Af samme grund er der endnu ikke fastsat en dato for et nyt retsmøde.

 

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.