Fodtusserne byder på den 7. Ø-vandring i det sydfynske område

Thurø og omegn: Fodtusserne er klar til den 7. Ø-vandring fra Thurø, som finder sted 27.-18. maj. Foreningen håber naturligvis på, at vandrerne får nogle gode dage i den dejlige natur her på egnen. 

Ø-Vandringen er en sommermarch, hvor alt står i sin fulde pragt.

- Vi håber at dette års march må blive en succes. Vi håber at rigtig mange vil slutte op om vores march og vil nyde vores dejlige ruter, som afvikles dels på Thurø og dels i den dejlige natur i det sydfynske omkring Hallindskoven, Ulkens dal og Vejstrup Ådal for de lange ruters vedkommende, skriver Fodtusserne i en folder.

Alle ruter indledes ved Thurø Skole. Det gælder også aftenturen om lørdagen fra kl. 17. Her er tale om en ført tur med distancer på fem eller 10 km

Søndag går det for alvor løs med fire distancer: Fem, 10, 20 og 30 km

Der er forskellige starttidspunkter, men for alle distancer gælder, at man skal være i mål senest kl. 16.

Selve deltagelsen i marchen koster 20 kroner, dog en femmer ekstra, hvis man vil have diplom. Man kan også overnatte på skolen, hvis man betaler 50 kroner.

Det er muligt som enkeltdeltager at tilmelde sig på startstedet, men hvis man vil marchere som hold, eller man ønsker mad og/eller overnatning, beder arrangørerne om, at man tilkendegiver dette senest 22. maj. /EXP