Indbrudsbølge mod sportshaller og klubhuse fortsætter - nu er tyvene nået til FC Kurants klublokaler i Svendborg.

Svendborg: Natten til torsdag blev endnu et fynsk klubhus udsat for indbrud, og nu har politiet en smule at gå efter i jagten på gerningsmændene.

En forbipasserende så nemlig lidt efter midnat to indbrudstyve løbe af sted fra FC Kurants klublokaler på Nyborgvej i Svendborg. De to tyve var i færd med at gennemrode klubhuset, da de blev forstyrret og løb hen over boldbanerne i retning mod Fruerstuevej.

Den ene tyv beskrives som en mand på 20-25 år, han havde en hætte på hovedet og var iført sorte Adidas-bukser med hvide striber. Han var også udstyret med en lommelygte. Den anden mand så kun kortvarigt den forbipasserende, og han beskrives blot som en mand på 20-25 år.

Flere vinduer er brudt op og døre sparket i stykker i de to bygninger, der tidligere husede Boldklubben Stjernen, men nu er hjemsted for FC Kurant, den amerikanske fodboldklub Admirals samt Sydfyns Dart Klub.

Bølgen af indbrud i sportshaller og klubhuse primært omkring Svendborg har været massiv siden starten af april. Indtil videre har mere end 15 klubber været hjemsøgt af tyve, som blandt andet har været på spil i hallerne i Stenstrup, Rantzausminde og Thurø samt i Badmintonhallen på Dronningemaen. Desuden har Tved Boldklub, fodboldklubben HOGG og Boldklubben Stjernens klubhuse haft indbrud, og tyvene har også brudt ind i nogle containere, der bruges af Kirkeby Idrætsforening.

Der er ved første øjekast ikke stjålet noget ved indbruddet i FC Kurants klublokaler på Nyborgvej.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.

Mere om emnet

Se alle
5
Politiet har fået flere henvendelser: Jagter klubhusbande

Politiet har fået flere henvendelser: Jagter klubhusbande

Halvdelen af Fyn ramt: 23 indbrud i klubhuse og sportshaller

Halvdelen af Fyn ramt: 23 indbrud i klubhuse og sportshaller

Gode råd: Det gælder om at forstyrre tyvene

Gode råd: Det gælder om at forstyrre tyvene