Underskud var tilfredsstillende

Formand for Tobaksgaarden, Søren Edlefsen. Arkivfoto: Robert Wengler

Underskud var tilfredsstillende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Edlefsen, formand for Tobaksgaarden i Assens, fortæller her, hvorfor der var udfordringer, som påvirkede regnskabet.

- Tobaksgaarden fik et underskud, alligevel er bestyrelsen tilfreds. Hvordan kan den være det?

- Tobaksgaarden er jo ikke en virksomhed, der skal præstere et stort overskud. Vi er sat i verden for, at det vi tjener, og det vi får i tilskud, skal vi lave mest mulig kultur og arrangementer. Vi skal ikke have en stor egenkapital og et kæmpe overskud. For så tjener vi egentlig ikke vores formål.

- Men det er trods alt bedre at have et overskud frem for et underskud?

- Selvfølgelig skal vi have et overskud. Men set i lyset af hvordan 2016 på nogle måder var, så var vi meget godt tilfredse med det, vi kom ud med. Det er jo et underskud efter afskrivninger. Ellers havde vi et overskud.

- I har haft øgede lokale-omkostninger sidste år. Hvad skyldes det?

- Vi havde i foråret '16 nogle indbrud. Det måtte vi betale noget for at renovere. Og så har vi lavet nogle ekstra foranstaltninger, så vores større vinduer ikke er så nemme at bryde op. Det har kostet nogle penge, som vi ikke havde regnet med.

- Ligeledes øgede personaleudgifter og lange sygdomsperioder. Hvad beror det på?

- Vi havde en, der var langtidssygemeldt. Så var vi nødt til at have nogle, der skulle lave arbejdet. Så havde vi nogle ekstra omkostninger der.

-  Biografen har ikke kunnet trække det, den skulle. Hvorfor?

- Det, der hele tiden betyder noget, er, om der kommer de rigtige film. De film, der trækker mest publikum, er danske film. Kommer der ikke nok (danske film, red.), så vil mængden af biografgængere være et problem.

Underskud var tilfredsstillende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce