Sportsfestival: Mandagene i Ollerup er aktive

Som et led i sportsfestivalen er der fuld aktivitet i Ollerup hver mandag. Arkivfoto: Michael Bager

Sportsfestival: Mandagene i Ollerup er aktive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som en del af sportsfestivalen er det igen i år muligt for folk i alle aldre at røre sig hver mandag i Ollerup.

Ollerup: Folk skal røre og hygge sig. Og alle uanset alder eller aktivitetsniveau er velkomne.

Meget længere er den ikke, når man skal fortælle om formålet med de aktive mandage i Ollerup, der igen i år er en del af Svendborg Sportsfestival.

Jens Erik Laulund Skotte fra Ollerup Gymnastikforening, der står bag aktive mandage, uddyber:

- På den ene side er det en måde at forlænge vores sæson på og holde folk aktive i længere tid. På den anden side er, at vi gerne vil lave noget for alle borgere i Ollerup og omegn, hvor gammel som ung og familier kan komme sammen og være aktive, fortæller han.

Det er hver mandag frem til 12. juni, at aktiviteterne finder sted. Det sker på Gymnastikhøjskolen i Ollerup fra klokken 17.30 hver gang. 

- Det er ret uforpligtende og nemt at tilgå. Man møder bare op på dagen, vælger en aktivitet, og så kan man spise sammen bagefter, forklarer fortæller Jens Erik Laulund Skotte, som fortæller, at aktiviteterne er lige så mange og forskellige som de folk, der deltager.

- Børnene plejer jo meget at vælge svømning eller gå over i springcentret. Vi har også leg for de allermindste, siger han.

- Forældrene kan så vælge floorball eller at prøve parkour, som de måske ikke aner, hvad er. Så det er også en måde at introducere borgerne for nye sportsgrene. Og det til billige penge, siger han med henvisning til, at det koster 20 kroner at deltage.

Man kan bare møde op til de aktive mandage, men ønsker du at tage del i fællesspisningen, kræver det forhåndstilmelding. Det sker på Ollerup Gymnastikforenings hjemmeside

Sportsfestival: Mandagene i Ollerup er aktive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce