Bøger og papir i Jernbanegade i Otterup skifter til kæden Bog & Idé. Det faste hold i butikken er fortsat det samme.

Otterup: Landets største boghandlerkæde med bøger, spil og papirvarer, Bog & idé, rykker nu ind i den tidligere Bøger og papir i Otterup.  Michael Weylandt glæder sig til at byde kunderne indenfor med en lang række gode velkomsttilbud.

- Vi oplever stor interesse for bøger og brætspil og mærker positiv udvikling i salget, hvilket glæder os meget. Det, tror vi, hænger sammen med, at folk vil have lidt fri fra skærmene og se deres børn i øjnene, fortæller Michael Weylandt fra Bog & idé i Otterup og tilføjer:

- Hos Bog & idé lever vi for at inspirere til gode læseoplevelser og hyggestunder med familien. Det glæder vi os til at gøre i Otterup. 

 

 

Medarbejderne er de samme

Kunderne hos boghandelen kommer stadigvæk til at møde det samme faste lokale hold i butikken, som glæder sig til at byde de mange læseglade og kreative kunder velkommen og tilbyde den samme gode service. Som landsdækkende kæde med butikker i hele Danmark er det afgørende for kæden, at den har en passion og kærlighed for det lokale miljø, har personlig kontakt og ikke mindst bygger langvarige relationer.

Administrerende direktør i Indeks Retail, som er kædekontor for Bog & idé, BOGhandleren og Legekæden, Marianne Lyngby Pedersen, ser også frem til åbningen af den nye Bog & idé butik.

- Vi er meget glade for at omlægge den lokale Bøger og papir butik til vores stærke Bog & idé-koncept. Bog & idé er en stor bogkæde i Danmark, som står stærkt i danskernes bevidsthed, siger Marianne Lyngby Pedersen. 

Med 122 butikker er Bog & idé Danmarks største boghandlerkæde. (pcb).