Mountainbikesporet i Hvidkildes skov i Egeberg Bakker "Skovhuggeren", som blev taget i brug for et år siden, kan nu udvide med endnu et spor. Det sker søndag den 23. april.

Egebjerg Bakker: Det 12 kilometer lange mountainbikespor i Egebjerg Bakker "Skovhuggeren", som blev taget i brug for et år siden, kan nu udvide med endnu et spor, som er fem kilometer langt. Det sker søndag den 23. april.

I april 2016 blev der åbnet for Skovhuggeren, efter at 100 frivillige hele vinteren havde hugget, savet og gravet sig gennem krat og skovbund. På søndag bliver der så åbnet for endnu et spor, som er kendetegnet ved at være et såkaldt blåt flowspor. Det kan køres af den let øvede og er samtidig sjovt for de øvede. De første 12 km er et rødt spor, der er kendetegnet ved sværere tekniske elementer. Og det har ifølge formand for Skovhuggeren Morten Eeg været en forrygende succes.

- Det første år har overgået vores vildeste fantasi. Over 500 mountainbikere har tegnet årskort, og vi får masser af positiv feedback. Det havde vi slet ikke turdet håbe på, siger han i en pressemeddelelse.

Skovhuggeren bliver med det nye spor mere afvekslende og henvender sig til en større målgruppe, herunder børn og nybegyndere. På søndag er alle dog velkomne og kørsel vil være gratis.  Det bliver endda muligt at prøve forskellige cykler, og så vil der være udstilling af diverse produkter. 

Programmet starter klokken 10 med velkomst af Naturturisme, Hvidkilde Gods og Skovhuggeren. Derefter er der gratis kørsel på sporene, og klokken 11 er der sandwich, øl og vand.

  • Gedde_Gitte_(2015)_035

    Af:

    Allround journalist med særligt fokus på krimi og erhverv