Dansk Firmaidrætsforbund til Svendborg med Bike- and Run-stafet, hvor hold på fem personer skal gennemføre et maratonløb til fods og på cykel.

Svendborg: Det er den klassiske godt 42 kilometer lange maratondistance, der er målet, når Dansk Firmaidrætsforbund den 14. juni kommer til Svendborg med det såkaldte Bike- and Run-maratonkoncept.

For at være med skal man stille med et hold med tre løbere og to cyklister, der tilsammen skal tilbagelægge et maratonløb. De tre løbere skal hver løbe fem kilometer, mens de to cyklisterne begge skal cykle 13,5 kilometer.

Svendborg Firma Sport er arrangør af løbet i Svendborg, og løbsarrangør John Vedstesen understreger, at Bike- and Run-stafetten er et løb med det sociale i højsædet, hvor der både er plads til luntere og hurtigløbere samt dem på bedstemorcykler og racercykler.

- Der er naturligvis præmier til det stafethold, der får den hurtigste tid, men vi vil også gerne præmiere dem, der skaber en ekstra god stemning. Derfor vil der være en præmie til det mest festlige og hyggelige hold, siger John Vedstesen fra Svendborg Firma Sport i en pressemeddelelse.

Løbet er blandt andet henvendt mod firmaer, og kan man stille med flere hold, er der udsigt til rabat. Hvert femte hold, en virksomhed tilmelder, slipper nemlig for at betale holdgebyret på 545 kroner.

Løbet gennemføres i 14 danske byer, og i Svendborg bliver det med start- og målområde ved Tåsingehallen.

Læs mere om løbet på www.bikeandrun.nu

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.