Kommunen indbyder borgerne til at komme med idéer til, hvordan strækningen fra den runde lystbådehavn til Christiansminde skal udvikles.

Svendborg: Der flyver mange holdninger til havnen og dens fremtid rundt i luften over Svendborg for tiden, og nu er der mulighed for at få dem ned på gadeplan og kommunalt papir.

Svendborg Kommune med Henrik Nielsen, formand for Erhvervs-, Beskæftigelses- og Kulturudvalget, i front inviterer 27. februar til borgermøde og workshop, der skal handle om Den Blå Kant. Strækningen fra den runde lystbådehavn hen langs havnen og helt ud til Christiansminde. skal forvandles til at sammenhængende byrum, som er let tilgængeligt og bidrager til liv langs byens havn.

Kommunen står på tærsklen af at udskrive en arkitektkonkurrence for projektet, men inden da vil man gerne høre, hvad borgerne har af viden om og erfaringer med havnen og idéer til, hvad der kan foregå der langs vandet.

Mødet foregår i Fremtidsfabrikken II, Kvægtorvet, fra klokken 17 til 20, og der vil blive serveret et let aftensmåltid. Tilmeldingsfrist 23. februar på sabine.eilertsen@svendborg.dk

  • Bødiker_Julie_Ruby_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' redaktion i Svendborg og skriver om meget forskelligt, men har brugt særligt mange arbejdsdage på at dække sygehusstof, Svendborgbanen og by- og havneudvikling. Mine rødder er jyske, men mit hjerte er tabt til Sydfyn.