Musik: Flemming Krøll som Tom Lehrer? Jo, det er sandt nok: torsdag 23. februar står Flemming Krøll på scenen i guldsalen, Borgerforeningen, og formidler Tom Lehrers skarpe satiriske tekster i cabaret'en "I Hold Your Hand In Mine". Det er nu 35 år siden, at visesangeren, entertaineren og revymanden kastede sig over Tom Lehrers sange på dansk.

Nu gør han det  igen, denne gang  sammen med pianisten, komponisten og  Tom Lehrer-conneisseuren, Lars Fjeldmose. Her formidles historien om en sindssyg verden, der ikke er blevet meget mindre vanvittig siden Tom Lehrer for over et halvt århundrede gik helt ud af tangenten.

Flemming Krøll brød igennem  i starten af halvfjerdserne og har gennem de sidste snart 30 år været medvirkende til, at Nykøbing Falster-revyen er blevet landets næststørste. Men Krøll-bassen er ikke bare det rene revy - han har før, med stor succés, stået på Cafe Livas cabaretscene med bl.a. Frank Sinatra-cabaretten My Way i 1999 og senest i Rørlægger Madsens Musikalske Madpakke i 2002.

 

  • Af: