Lokaljournalen "flytter ind" hos Ugeavisen Nordfyn

Fra og med tirsdag 3. janaur udkommer Lokaljournalen som en selvstændig del af Ugeavisen Nordyn

Lokaljournalen "flytter ind" hos Ugeavisen Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra og med denne uges udgaver af aviserne udkommer Ugeavisen Nordfyn og Lokaljournalen sammen. Men Lokaljournalen vil fortsat have fokus skarpt rettet mod Otterup - og redaktionen i Jernbanegade er stadig bemandet

Hvad gør man med én, man rigtigt godt kan lide, som altid kommer de samme steder som én selv, og som man i øvrigt deler det meste af tilværelsen med?

Man flytter sammen.

Årets første sending af ugeaviser på Nordfyn markerer et endnu tættere bånd mellem Ugeavisen Nordfyn og Lokaljournalen.

Fra og med denne uge udkommer de to aviser sammen - forstået på den måde, at Lokaljournalen vil være en del af Ugeavisen Nordfyn - men fortsat med egen forside og med indholdet skarpt fokuseret på Otterup.

Dermed bliver den journalistiske profil endnu mere "ren" for begge aviser, ligesom annoncørerne får endnu bedre mulighed for at rette budskaberne mod præcis den målgruppe, de har brug for at nå.

Det er et år siden, de to aviser fik fælles ejer i Jysk Fynske Medier. Siden har aviserne delt fysisk adresse på Jernbanegade 45, og det fortsætter de med.

Du vil derfor fortsat kunne møde journalist Christina Jacobsen og salgskonsulent Jesper Smidt. Begge vil kunne tage sig af henvendelser enten redaktionelt eller annoncemæssigt, hvadenten du har brug for Lokaljournalen eller Ugeavisen Nordfyn.

Huset vil altså som hidtil fungere som en satelit til kontoret i Bogense.

En anden ændring er, at salgsleder Pia Longet har fået nyt job i Jysk Fynske Medier. Hun er fremover tilknyttet eventafdelingen og får arbejdssted i Odense.

Salgsledelsen på de to aviser ligger derfor hos Lisbeth Øksenhøj, mens det er lokalredaktør Flemming Mønster, der har det redaktionelle ansvar.

Der er ikke ændret på udgivelsesdagen. Du vil fortsat få dine lokale aviser i postkassen tirsdag.

 

Lokaljournalen "flytter ind" hos Ugeavisen Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce