Kom med dit forslag: Hvem skal være årets fynbo?

Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille fra Egeskov Slot modtog sidste år prisen som Årets Fynbo for sit arbejde med at forny og udbrede eventyret om det slot, han ejer. Arkivfoto: Jens Wognsen

Kom med dit forslag: Hvem skal være årets fynbo?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets Fynbo 2017 er nummer 42 i rækken af kvinder og mænd, der har gjort sig fortjent til den fynske hæderspris. Som læser kan du indstille kandidater, der med deres virke gør en forskel i hverdagen

Siden 1976 har Fyens Stiftstidende sammen med læserne kåret Årets Fynbo. Den lange liste over prismodtagere tæller en bred kreds af personer, der har har overskud til at gøre en frivillig og uegennyttig indsats for deres medborgere og det fynske samfund.

Som læser har du muligheden for at indstille en kandidat, som du synes fortjener den ærefulde titel som Årets Fynbo 2017.

Dommerne

Fyens Stiftstidende har ingen indflydelse på, hvem der får hædersprisen, for den afgørelse træffes alene af de tre medlemmer af dommerkomitéen. Den består af professor ved SDU, Anne-Marie Mai, lederen af Odense Internationale Filmfestival, Birgitte Weinberger og direktør Jørgen Dirksen, Rynkeby Foods, der er indtrådt som nyt medlem efter direktør Henrik Lehmann Andersen, Nordea Fonden.

Dommerkomitéen har brug for, at der foreligger en kort, men god begrundelse for hver kandidat, der indstilles. Antallet af indstillinger på en enkelt kandidat har ingen ind ydelse på, hvem der vælges til Årets Fynbo.
Det er i sig selv en ære at blive indstillet som kandidat, og listen over de 40 tidligere prismodtagere viser, at det er personer med vidt forskellig baggrund, der er blevet kåret til Årets Fynbo.

Som de eneste er udøvende sportsfolk ikke repræsenteret på listen, og det er der en god forklaring på. I mere end 50 år har avisen kåret Årets Sportsnavn.

Men lige bortset fra sportslige præstationer og jobmæssige kvalifikationer som begrundelse er der frit slag for at indstille kandidater til Årets Fynbo 2017.

Vi forventer at modtage mange gode forslag, så dommerkomitéen kommer på en svær opgave.

Årets fynboer igennem 40 år


Kom med dit forslag: Hvem skal være årets fynbo?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce