Pædofili- ven i partitop


Pædofili- ven i partitop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MINDRETAL: En pædofilisympatisør sidder i hovedbestyrelsen for Minoritetspartiet

Minoritetspartiet, der netop er blevet opstillingsberettiget til Folketinget, har en pædofilisympatisør i hovedbestyrelsen.

Men det er ikke noget problem, fastslår formanden for partiets hovedbestyrelse, Rune Engelbreth Larsen. Minoritetspartiet tager skarpt afstand fra pædofili, og alle medlemmer skal bakke op om denne linje.

Pædofilisympatisøren Peter Schmidt var i 1984 medstifter af Pædofiligruppen og også medlem af gruppen i en periode. Han er forfatter til bogen "Hele og frie børn", hvori han gør sig til fortaler for, at incest og pædofili ikke behøver være skadeligt for et barn.

Ifølge Peter Schmidt skal man skelne mellem på den ene side seksuelt misbrug af børn og på den anden side en lykkelig seksualitet mellem børn og voksne, og Peter Schmidt har kæmpet for retten til det sidste, ligesom han har kæmpet for andre seksuelle minoriteters rettigheder, heriblandt homoseksuelles.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Peter Schmidt. Han vil, ifølge formand Rune Engelbreth Larsen, ikke tale med journalister. Men formanden fastslår, at Peter Schmidts pædofilisympati ikke får indflydelse på Minoritetspartiets politik.

- Når man går ind i et parti, er det fordi, man vil arbejde for partiets principper. Hvad holdninger man i øvrigt måtte have betyder ikke noget.

Pædofili- ven i partitop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce