Politiforening efter krisemøde: - Vi mødte ledelsen med åbent sind

Steffen Daugaard, formand for Fyns Politiforening. Arkivfoto.
Foto: Kim Rune

Politiforening efter krisemøde: - Vi mødte ledelsen med åbent sind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der skal holdes flere møder mellem Fyns Politiforening og politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen, før tilliden mellem parterne eventuelt kan blive genoprettet. Betjentenes formand fortæller dog, at Kit Claudi Grøn-Iversen gav nogle indrømmelse på det første møde fredag.

Mødet mellem Fyns Politiforening og Fyns Politis øverste ledelse fredag formiddag gav mulighed for en god dialog ifølge formanden for Fyns Politiforening Steffen Daugaard.

- Det var forholdsvis konstruktivt. Vi fik nogle indrømmelser, og så har vi aftalt et nyt møde, konkluderer han fredag aften.

Steffen Daugaard fortæller, at mødet hovedsageligt bestod i, at ledelsen lyttede til den kritik politiforeningen kom med.

Bølgerne er gået højt siden onsdag, hvor politiforeningen på vegne af 600 politifolk erklærede mistillid til politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen, men fredag mødte politiforeningen ledelsen med et åbent sind.

- Grundlæggende skal man gå til møder med et åbent sind, siger Steffen Daugaard.

- Det er nødvendigt på sådan et niveau. Man kan ikke møde op til et møde og være sur.

Steffen Daugaard oplyser, at politiforeningen får besøg af Samarbejds-sekretariatet under Moderniseringsstyrelsen mandag formiddag. De vil bidrage med nogle værktøjer og input.

- Det er jo statens overordnede personaleafdeling, der ser med alvor på det her, og så har man vurderet, at det var en god ide. Man skal ikke sige nej til hjælp. Det ser vi okay på, siger formanden.

Direktøren beklagede

I en pressemeddelelse fra Fyns Politi tidligere i dag stod der, at politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen lyttede til politiforeningens kritik og beklagede sin kommunikation. Hun slog også fast, at hun anerkender medarbejdernes indsats.

- Vi lyttede til foreningens kritikpunkter, og der var nogle konstruktive forslag, som vi nu vil drøfte. Det er vigtigt, at vores samarbejde kommer tilbage på sporet hurtigst muligt. Jeg anerkender den vigtige indsats alle medarbejdere i Fyns Politi har leveret og leverer hver eneste dag. Jeg har derfor over for foreningen beklaget, at min kommunikation har givet anledning til en anden opfattelse, udtalte hun i pressemeddelelsen.

Politiforening efter krisemøde: - Vi mødte ledelsen med åbent sind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce