To af idrættens ildsjæle

Brian Madsen fra Særslev Skytteforening (til venstre) og Flemming Kristensen fra Skamby Boldklub delte årets foreningsleder-pris i Søndersø Kommune. De er gode begge to, påpeger borgmester Erik Hansen om den afgørelse.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

To af idrættens ildsjæle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ANERKENDELSE: To idrætsledere fra Skamby og Særslev fik kommunalt skulderklap

SØNDERSØ: Han er indbegrebet af Skamby Boldklub og et vitalt omdrejningspunkt for fodboldklubben midt på den nordfynske slette. Han er ungdomstræner for mikroput, formand for "Boldklubbens Venner" og medlem af Søndersø Sportsring, der er samlende organ for kommunens idrætsliv.

Navnet er Flemming Kristensen, Skamby.

- Det er en energisk og god formand med nye ideer og tiltag. Han arrangerer klubaftener for børn og andespil om vinteren. Er medarrangør af sportsugen og Skamby Cup, lyder det fra formand Poul Rasmussen.

Med andre ord en travl og engageret herre i landsbyen og det nordfynske idrætsliv med en signatur, der hver uge kan opleves i Stiftstidendes nordfynske spalter. Her lægger han navn til de mange omtaler i seriernes strøm af kampe. Altid på vej til nye opgaver for boldklubben i sin faste uniform - træningsdragten.

Onsdag aften var ingen undtagelse, da Flemming var en tur på Søndersø Rådhus, hvor han sammen med den nu afgåede formand for Særslev Skytteforening,Brian Madsen, delte prisen som Årets Foreningsleder.

Brian Madsen har 17 års erfaring fra den nordfynske skytteklub og heraf 15 år som formand.

- Han har virket aktivt for at få foreningen op at stå og for at klubben har fået de faciliteter, den har i dag, fortæller den nuværende formand Morten Nykær fra klubben med 205 skytter.

Et projekt for en 25 meters pistolbane på klubhusets terrasse er ingen undtagelse.

Krumtapper

Borgmester Erik Hansen (S) understreger, at de frivillige ledere er selve krumtappen i foreningslivet.

- De gør en kæmpestor og uvurderlig indsats.

Også en række aktive idrætsudøvere blev hædret for deres præstationer.

Herrerne fra Søndersø Boldklubs 1. hold var nogle af dem. Holdet blev Fynsmestre i Serie 3 og gik ubesejrede gennem 22 kampe i fodboldturneringen.

René Larsen, Søndersø, blev Fynsmester i keglebillard for ungdom.

Skytterne Camilla Knudsen, Sandra Christiansen og Mads Christoffersen vandt unionsmesterskaber for 15 og 10 meter luftriffel for hold.

Og de 10-årige mixede lilleputter blev vinder af Fyns Håndboldforbunds A-række ved at vinde samtlige kampe.

To af idrættens ildsjæle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce