Hotel Hesselet solgt til Knudsens Gaard

Eksklusivt og afslappet - et sted, hvor der kræses for gæsterne - det er Hesselets sjæl.
Foto: Jørgen Hansen

Hotel Hesselet solgt til Knudsens Gaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MILLIONHANDEL: Kendt hotel afhændet efter 10 år i tidligere Kompan-direktørs eje

Et af landets mest kendte luksushoteller, Hotel Hesselet i Nyborg, skifter ejer, erfarer Fyens Stiftstidende.

Hotellet, som de seneste 10 år har været ejet af Audrey og Hans Mogens Frederiksen, er efter længere tids forhandlinger solgt til Steen Sørensen indehaver af Hotel Knudsens Gaard i Odense.

Det bliver datter og svigersøn til indehaveren af Hotel Knudsens Gaard, der fra den 1. oktober kommer til at stå i spidsen for det kendte Nyborg-hotel.

Hotel Hesselet blev bygget i 1967 af den dansk- japanske forretningsmand Kaj Wolhardt og Karl Haustrup - sidstnævnte bedst kendt som 2. generation i Haustrup-familien bag Haustrups Fabriker. Luksushotellet blev bygget på ruinerne af det folkelige Christianslunds Badehotel for ni millioner kroner.

Foruden hotellets fantastiske beliggenhed ved Storebælt og sit fremragende køkken blev hotellet hurtigt kendt for de japanske gaishaer, der kræsede for gæsterne, og for sin strikse dresscode - ingen adgang uden slips og jakkesæt.

Hans Mogens Frederiksen, der grundlagde Kompan i Ringe sammen med kunstneren Tom Lindhardt Wils, overtog Hotel Hesselet i 1993 fra Lizzi Haustrup - Karl Haustrups enke.

Hans Mogens Frederiksen, der oprindelig er fra Svendborg, boede på det tidspunkt i England, hvortil han var flyttet med sin engelskfødte hustru Audrey i 1985.

Den kendte stjernekok Michel Michaud og hans hustru Annick blev ansat til at drive hotellet, men blev kun nogle få måneder på grund af uenighed med de nye ejere om driften.

Forvandling

Siden tog ægteparret Roy og Mai Kappenberger over.

Familien Frederiksen har de seneste år boet fast i Danmark. Adressen er Lehnskov Gods, der har gennemgået en fuldstændig renovering.

Også Hesselet har undergået en forvandling under Hans Mogens Frederiksen og hustrus ejerskab.

Den tidligere Kompan-direktør, der i 1996 solgte sin andel af virksomheden for 71 millioner kroner til Lego-selskabet Kirkbi, har dog sammen med hustruen formået at bevare Hesselets sjæl - det elegante forenet med det afslappede.

Hans Mogens Frederiksen har aldrig lagt skjul på, at Hotel Hesselet mere har været en kær hobby end en lukrativ forretning. Hverken Steen Sørensen eller Hans Mogens Frederiksen ønsker på nuværende tidspunkt at udtale sig om handlen.

Hotel Hesselet solgt til Knudsens Gaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce