PENDLER-EKSPERIMENTET


PENDLER-EKSPERIMENTET

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FynBus eksperimenterer med fynboernes vaner i marts, april og maj Alle som normalt tager bilen fra en af 9 udvalgte kommuner til jobbet i Odense kan deltage og få gratis buskort.

FynBus igangsætter onsdag den 19. marts et stort eksperiment, som finder sted i marts, april og maj. I marts vil busselskabet finde frem til så mange pendlende bilister som muligt – for i maj at udstyre dem med et gratis buskort. Herefter går det egentlige eksperiment i gang, hvor forskellige metoder vil blive afprøvet i forhold til kunderne.

Eksperimentet skal gerne resultere i cirka 180 nye pendlere. Hos FynBus ved man godt, det ikke bliver nemt. Eksperimentet skal nemlig lokke folk ud af deres biler og ud af deres vaner. Men FynBus tror på, at det er muligt. Trafikken er nemlig tæt hver morgen på de fynske landeveje mod Odense, hvor de kommende bus-pendlere arbejder.

FynBus har 8 morgenafgange fra 9 udvalgte byer, som er med i eksperimentet. Målet er at FynBus i højere grad bliver en del af de fynske familiers hverdag.

Fynbus tester blandt andet bussens fordele frem for bilen, herunder:

  • I bussen kan man slappe af eller begynde arbejdsdagen med sin iPad eller smartphone.

  • Man kan pendle med sin nabo eller en kollega· Der er penge at spare på benzinen.

  • Man slipper for trafikkøer, fotovogne og myldretid på landevejene· Det er godt for miljøet at bruge kollektiv transport.

  • Man holder liv i sit lokalmiljø. Mange skolebørn og ældre er afhængige af at bussen standser i de mindre byer. Jo flere som regelmæssigt bruger bussen, jo bedre kan FynBus sikre et godt forgrenet rutenet på Fyn

De 9 byer er: Otterup, Søndersø Bogense Assens, Glamsbjerg, Kerteminde, Munkebo, Langeskov og Ullerslev.

Tilmelding til eksperimentet er ligeså let som at køre i bus og finder sted på FynBus.dk i marts og april. Det gratis buskort gælder hele maj

PENDLER-EKSPERIMENTET

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce