Fynske guldmedaljer


Fynske guldmedaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SÆRSLEV:Særslev Skytteforening var i weekenden vært for Dansk Skytte Unions DM på 15 meter for disciplinerne fri-, standard- og grov-pistol. Fredag og lørdag var der 151 indledende skydninger med skytter fra 22 foreninger, og i løbet af søndagen fandt man så frem til finaleskytterne i fri og standard, som her kunne forbedre resultatet fra de tidligere skydninger. På grov vandt den lokale Brian Madsen med 288 point, mens René Vogn fra Hesselager blev nr. tre, og Særslevs hold bestående af Karsten Hollesen, Frans M. Sørensen og Brian Madsen vandt guld og fik dansk rekord med 842 point foran Karlslunde og Hesselager.

På Standard var der også dansk mesterskab til en lokal, idet Otterup-junioren Andreas Christensen, der skyder i både Otterup og Vissenbjerg, vandt guld med 280 point, ny personlig rekord, flot nok efter netop at have hjemført 2 x guld også i DDS-regi sidste weekend i Vingsted med 275 i standard og 282 med luftpistol.

I seniorrækken på standard var René Vogn fra Hesselager førende inden finalen, og den placering forsvarede han med 388,9 foran Brian Madsen, som med 387,5 point havde en lidt dårlig finaleskydning, men dog forsvarede sin andenplads. Nummer tre blev Frans M. Sørensen, der fik sig skudt op fra femtepladsen i finalerunden, så han sluttede med bronzemedaljen efter 386,6 point. I holdturneringen for standardskytter var det holdet fra Århus, der tog titlen, mens Særslev måtte lade sig nøje med fjerdepladsen.

For seniorne lå Frans M. Sørensen nummer ét inden finalen i fri, Brian Madsen lå nummer tre, mens René Vogn lå nummer seks. Frans M. Sørensen holdt nerver i ro og skød titlen hjem, mens Jens Boye Pedersen fra Hjørring tog sølv og René Vogn fik sig skudt op på bronzemedaljen, efter 10 fine finaleskud.

Også på fripistol var det de førnævnte tre Særslev-skytter, der var bedst som hold og tog endnu en guldmedalje. Efter præmieoverrækkelsen var der stor ros fra skytter, ledere og kontrollanter til skytteforeningen i Særslev for det store arbejde omkring mesterskabet.

Fynske guldmedaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce